Nijverheidstraat 12a, 3316 AP Dordrecht

Tel: 078-6133692, Fax: 078-6141004

Sanitair

sanitair

Sanitair installatie

Voor zowel bedrijven als particulieren hebben wij alles op het gebied van sanitair. Complete badkamerinrichtingen, douches en cabines, massagebaden of losse artikelen voor in de badkamer. Naast de verkoop van bovenstaande producten is Bos Keuken en Baddesign tevens gespecialiseerd in het geheel nieuw leveren en vervangen van de badkamer en toiletruimte. Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Met gebruikmaking van alle bekende en minder bekende merken sanitair, accessoires, plafond- en wandafwerking, verlichting en tegels, voeren wij complete opdrachten uit op vakkundige wijze door heel Nederland.

 

 

sanitair

Sanitair
In onze showroom vindt u complete badkamers, kranen, baden, douchcabines en nog veel meer. Laat u inspireren! Onze ervaren adviseurs staan altijd klaar om de opgedane ideeën met u uit te werken.

Baden

In onze showroom vindt u een fantastisch badeneiland. Hier kunt u meer dan dertig volledig functionerende baden bewonderen. Werkelijk alles is mogelijk: Van de traditionele rechttoe – rechtaan kuip tot een achthoekige luxe jet-stream.

Kranen
Kranen, kranen en nog eens kranen. Als u bij ons de kraan niet vindt die bij u past, bestaat hij eenvoudigweg niet. Wanneer u onze showroom bezoekt, zult u weten dat we niet overdreven hebben.

 

Badmeubelen
Bij ons vindt u een collectie bad meubelen zoals u ze nog nooit bij elkaar hebt gezien. Werkelijk alle soorten en maten worden tentoongesteld. Wat te denken van een badmeubel met ingebouwde lichttherapie! Of een teakhouten meubel met natuurstenen waskom!
Of … U komt gewoon kijken!

Douchecabines
De douche is enorm populair. Bij ons is een gigantisch aantal cabines en bakken te bewonderen. Tijdens een wandeling door onze sanitair showroom doet u allerlei ideeën op. Onze adviseurs helpen u graag ze te verwezenlijken. Ook voor schuine wanden en vreemde maten is altijd een oplossing voorhanden.

 

Toilet

Het kleinste kamertje mag er ook mooi uitzien! Bij Bos Keuken en baddesign weten we alles van mooi maken. Onze adviseurs praten u graag bij over wat wel en niet kan. En u mag ons er aan houden: Vrijwel alles is mogelijk. Zo zijn er bijvoorbeeld hoektoiletten en toiletten met een vermaalsysteem en pomp. Hiermee kan zelfs naar boven worden afgevoerd!

Verwarming
In onze showroom is ruimte gemaakt voor een hele straat designradiatoren. Deze schoonheden combineren schitterende vormgeving met functionaliteit

Wastafels
Losse wastafels, wastafels geïntegreerd in het blad, waskommen in (natuur)steen of keramiek. Het is maar een kleine greep uit wat u in onze geweldige showroom tegenkomt. Gewoon komen kijken is ons eerste advies. Neem wel even de tijd want er is veel te zien! Onze adviseurs helpen u graag om tot de juiste keuze te komen.

 

 

Wellness

Echt ontspannen wordt steeds moeilijker in onze gehaaste samenleving. Wij van Bos keuken en Baddesign helpen u graag een handje. Ook voor uw sauna moet u bij ons zijn. In onze showroom zijn verschillende modellen opgebouwd. De sauna wordt volledig bij u thuis opgebouwd en geïnstalleerd. Ontspannen maar!

Een badkamer is een intieme ruimte en verlangt daarom naar individualiteit. De heden
daagse badkamer heeft zich ontwikkeld tot een wellness ruimte in uw eigen woning! Een inspirerende ruimte om optimaal te ontspannen, maar ook om nieuwe energie op te doen.Wij hebben alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet.Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs! Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.
Bos Keuken en Baddesign is onder andere dealer van Villeroy& Boch, een merk dat wij graag extra onder de aandacht van u brengen.Bij dit merk staan traditie, elegantie, kwaliteit en design hoog in het vaandel
.