Nijverheidstraat 12a, 3316 AP Dordrecht

Tel: 078-6133692, Fax: 078-6141004

Keukens

keukens

Keukens installeren?

Een nieuwe keuken uitzoeken is nu makkelijker dan ooit! Neem een kijkje op onze website of bezoek onze showroom met uiteenlopende modellen. Bij Bos Keuken en Baddesign vindt u complete keukens met bladen en apparatuur, stelt u heel eenvoudig zelf uw keuken samen of vindt u losse onderdelen. Of u nu een budgetkeuken zoekt of een hoogwaardig klassieke, moderne, landelijke of designkeuken, bij ons vindt u het allemaal.

 

Keukens verkopen is één. Een praktische, mooie keuken ontwerpen, het naar wens uitleveren en monteren is een héél ander verhaal! Wij durven te stellen dat ons niveau qua meedenken met u als klant, onze kennis van inbouw apparatuur en materialen duidelijk hoger ligt als die van vele collega’s! En dat is het verschil welke wij maken voor uw keuken.

 

In Dordrecht treft u een onverwacht ruime showroom aan die qua sfeer en inrichting indrukwekkend te noemen is. Wij streven naar een goed evenwicht tussen de verschillende stijlen en prijsklassen. U kunt bij ons terecht voor een goede keuken tegen een scherpe prijs maar ook voor diverse topmerken keukens. Ook een maatwerk keuken naar uw eigen smaak behoort tot de mogelijkheden. Bos Keuken en Baddesign staat voor kwaliteit tegen een normale prijs.

 

De persoonlijke benadering, de tijd die wij vrij maken, de niet agressieve verkoop techniek en de eerlijke en transparante prijsopgave zijn voor velen aanleiding geweest om te kiezen voor Bos Keuken en Baddesign.

 

 

 

 

 

 

Bent u ook toe aan een nieuwe keuken, keukenrenovatie, keuken op maat,keukenapparatuur of realisatie van uw keukenontwerp? De keukenadviseurs van Bos Keuken- en Baddesign geven u deskundig en betrokken advies op maat. Een persoonlijke benadering, daarin ligt de kracht van onze keuken speciaalzaak. Kiest u voor ons  dan kiest u voor een keukenverbouwing zónder zorgen, maar mét kwaliteit. Wij begeleiden u van keuze tot oplevering en zelfs daarna.

 

 

 

 

 

Combinatie mogelijkheden

 

Het is ook mogelijk dat wij combinatie opdrachten voor u uitvoeren. Zo kunnen wij het geheel leveren en monteren van een inbouwkeuken verzorgen en tegelijkertijd tegen concurrerende prijzen ook de van de badkamer en toiletruimte leveren en monteren. Maar denkt u ook aan bijvoorbeeld de vervanging van de cv/combi ketel bij een andere voorziening.

 

 

 

 

 

 

 

Loop gerust eens onze keuken showroom binnen en ontdek de rijkheid aan keukenmerken. Of vraag alvast gratis onze 80-pagina’s tellende keukencatalogus aan. Zo doet u alvast inspiratie op voor uw nieuwe keuken, keukenrenovatie of keuken ontwerp.

 

Uiteraard voeren wij alles deskundig en naar volle tevreden uit. Benieuwd naar de zeer complete mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Kom langs in onze showroom in Dordrecht of bel of e-mail ons.