Nijverheidstraat 12a, 3316 AP Dordrecht

Tel: 078-6133692, Fax: 078-6141004

Keukenapparatuur

keukenapparatuur

Get Adobe Flash player

Keukenapparatuur installatie

Een heel persoonlijk onderdeel tijdens de aanschaf van een keuken is de keuze voor de juiste apparatuur. Wat zijn bijvoorbeeld uw specifieke kook- en bakwensen? Kookt u liever op gas of elektrisch? Wilt u een ingebouwde afzuigkap of een grote designschouw? Kiest u voor een combimagnetron of een losse oven? Zoals u merkt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Zoekt u bijvoorbeeld een losse inbouwvaatwasser of trendy afzuigkap? U kunt dus bij ons niet alleen terecht voor complete keukens, maar ook voor allerlei losse apparaten en onderdelen voor uw huidige keuken tegen messcherpe prijzen. Denkt u bijvoorbeeld koelkasten en vriezers, fornuizen, afzuigkappen, ovens en magnetrons, kookplaten en koffiezetapparaten.

 

 

 

 

Onze adviseurs informeren u daarom graag over alle mogelijkheden, zodat al uw wensen en eisen op het gebied van keukenapparatuur in vervulling gaan. In onze sfeervolle overzichtelijke showroom vindt u bovendien een breed scala aan topkwaliteit apparaten van de meest bekende merken, zodat u op uw gemak de juiste keuze kunt maken. Gelukkig zijn er steeds meer slimme apparaten op de markt die het werk in de keuken aanzienlijk vergemakkelijken.

 

 

De magnetron

Vaak alleen om snel even iets op te warmen. Magnetrons met een memory-toets zijn dan een pré. Hoe meer u van uw magnetron verlangt, hoe hoger het vermogen moet zijn.

Combimagnetron/-oven

Een combinatie van magnetron, (hete lucht) oven en/of grill die in feite alles kan ontdooien opwarmen, koken, bakken en grillen. Deze functies zijn apart of gecombineerd in te schakelen.

Bakoven

Voor de echte kookliefhebber gaat er doorgaans niks boven een conventionele bakoven. Eentje die verwarmt, kookt, bakt en/of grilt met behulp van boven- en/of onderwarmte.

 

 

 

Heteluchtoven

De heteluchtoven is voorzien van een ventilator die de hete lucht door de oven verspreidt.

Stoomoven

Een relatieve nieuwkomer aan het keukenfront is de stoomoven. Bij het koken met stoom ligt het voedsel niet in het water waardoor vitaminen en mineralen veel beter bewaard blijven. De gerechten blijven knapperig en sappig en aanbranden is verleden tijd.

Houdt u ook onze acties in de gaten, vaak zijn er veel losse apparaten en accessoires in de uitverkoop. Zo kunt u tegen een klein prijsje wel een hele grote toevoeging in uw keuken scoren.


Bos Keuken en Baddesign is dealer van onder andere Bosch, Miele, Gaggenau, Neff, Siemens, Aga, Electrolux, AEG en Zannusi.