Nijverheidstraat 12a, 3316 AP Dordrecht

Tel: 078-6133692, Fax: 078-6141004

Bos Keuken- en Baddesign :

(bezoek showroom a.u.b. op afspraak!)

De Biezen 41, 3355 ET in Papendrecht.

(06 53 12 9494 – 078 615 42 62)

 

De nieuwe showroomruimte is klaar en ook het magazijn en de werkplaats zijn inmiddels helemaal op orde. Hard is er gewerkt aan het geheel vernieuwen van de afwerking van vloeren, wanden, plafonds met verlichtingen, verwarming, koeling, 28 zonnepanelen (alles nu met nul op de meter) en uiteraard de invulling van de opstellingen en daar zijn we nu dan ook best heel trots op.

Aangezien de ruimte kleiner is dan dat we gewend waren, moest e.e.a. dus zo secuur mogelijk vorm en invulling gegeven worden. Nu het allemaal klaar is, kunnen wij u weer zo goed mogelijk adviseren in: keukens, badkamers, toiletruimten, plafonds met verlichting, vloer- en wandtegels, beton ciré- kunststof en andere vloer- en wandafwerkingen, (decoratief) verwarmen en/of koelen en uiteraard diverse alternatieve (zonne-) energie systemen.

Bos Keuken- en Baddesign is exclusief dealer voor Nederland en België van het prachtige Italiaanse Pedini. Pedini -als all-in product- is al ruim zestig jaar trendsetter als het gaat over de fabricage en levering van de allermooiste en kwalitatief beste Italiaanse keukens, badkamer- slaapkamer (inloop kasten) en woonkamer- en tv meubelen. Zie voor meer beleving en indrukken op www@pedini.it of stuur een mail naar info@boskeuken-en-baddesign.nl

*** Klik op onderstaand blok en u bent direct op de website van Pedini ! ***

 

Ook is Bos Keuken- en Baddesign al vele jaren exclusief dealer van het Duitse keukenmerk Allmilmö.

Voor de badkamer zijn vrijwel alle bekende sanitair merken beschikbaar en kan er dus naar harte lust voor u een passend ontwerp met bijbehorende offerte gemaakt worden.

Jaarlijks levert en installeert Bos Keuken- en Baddesign zo tal van verschillende keukens – badkamers en toiletruimten en natuurlijk geheel naar uw persoonlijke wens. Daarom adviseren wij u dit niet alleen, maar maken wij feitelijk alleen maar gebruik van de beste producten en materialen en hebben design en kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan.

Zo weet u zeker dat als u voor Bos Keuken- en Baddesign kiest, u minimaal de beste kwaliteit in huis haalt. De mogelijkheden zijn bij Bos Keuken- en Baddesign ongekend. Voor het complete plaatje en advies op maat nodigen wij u graag uit in onze nieuwe showroom.

Ook is het mogelijk om geheel vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze specialisten voor een bezoek bij u aan huis. Bel dan via 06 5312 9494 met Theo Bos of mail hem via info@boskeuken-en-baddesign.nl of theobos@pedini-benelux.eu

Na ons bezoek aan u, zullen wij voor u -binnen de korst mogelijke termijn- een passend ontwerp en prijsopgave voor u uitwerken en deze aansluitend bij u thuis of in onze showroom met u doornemen.

 

 

 

 

 

In het “Bos Keuken- en Baddesign Magazine” staat voor u een heel veel informatie over b.v. het bedrijf maar ook over keukens, inbouwapparaten, badkamers, jacuzzi’s en nog veel meer overzichtelijk gepresenteerd. Van “basic” tot wat u maar wenst en dat alles onder één dak bij Bos Keuken- en Baddesign aan De Biezen 41 te Papendrecht. Er zijn ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen voor de deur.

Bestel zonder kosten het fraaie “Bos Keuken en Baddesign Magazine” en blader het thuis op uw gemak lekker door. U doet zeker nieuwe ideeën op!

» Magazine

PAPENDRECHT “Bij ons is alles mogelijk”, zegt eigenaar Theo Bos, van puur alleen de levering van een keuken of badkamer tot compleet geïnstalleerd, inclusief b.v. alle leiding- en tegelwerk. Zelfs een totale verbouwing onder supervisie van deze specialist behoort tot de mogelijkheden.

Theo Bos met inmiddels meer dan 48 jaar ervaring in de branche, komt vanaf de “Installatie” werkvloer, zoals hij het zelf zegt. Sinds 1995 heeft hij zijn eigen bedrijf, eerst in Bodegraven….

» Lees Meer

Bad- en Bubbels is o.a. exclusief leverancier van “Tuindeco” producten, totaal zo’n 3.500 producten voor uw tuin, etc. Daarnaast biedt Bad- en Bubbels een breed assortiment Barbecues, Buitenkeukens, Infrarood/sauna’s, Blokhut sauna’s, Traditionele sauna’s, Barrelsauna’s, Jacuzzi’s, Zwembaden, Blokhutten en Tuinmeubilair (o.a. terrassets) 

Uiteraard leveren wij ook alle bijbehorende accessoires en andere artikelen die er voor zorgen dat u optimaal geniet …

» Naar Bad en Bubbels